Desavanja

Gary Moore opet u Beogradu

marinamet | 14 Novembar, 2008 23:59

Čuveni britanski hard rok i bluz gitarista Gary Moore održati koncert 16. novembra u beogradskom Sava centru. Koncert u će biti održan u okviru turneje kojom promoviše novi album "Bad For You Baby". Portparolka Sava centra Nada Mijatović izjavila je agenciji Beta da Moore ponovo svira u tom prostoru, jer mu je to ostalo kao ugovorena obaveza posle prošlogodišnjeg otkazivanja koncerta u Sava centru. Problem da se potvrdi informacija koja je objavljena još pre par dana na sajtu Sava centra, gde su bili postavljeni različiti datumi za isti koncert, konačno je rešen.
Mur je 11. maja 2007. godine zbog bolesti na mesec dana odložio zakazani nastup u Sava centru, ali je onda četiri dana pred novi termin 16. juna ponovo otkazao dolazak u Beograd, uz obrazloženje menadžmenta gitariste "da se umetnik ne oseća dovoljno dobro da bi održao koncert".

Nekadašnji gitarista hard rok sastava "Thin Lizzy” i vlasnik svetskog hit albuma "Still Got The Blues" (1990), ipak je iz trećeg pokušaja došao u Beograd 7. septembra prošle godine, na festivalu "Jelen pivo Live".

Komentari

Re: Gary Moore opet u Beogradu

markomet | 17/11/2008, 16:24

Hvala na informacijama...

Re: Gary Moore opet u Beogradu

oliva | 20/11/2008, 12:06

slusala sam ga prosle godine, malo me smorio ali je bilo ok.

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb