Desavanja

Alice Cooper u Areni!

marinamet | 15 Novembar, 2008 00:30

Kako javlja organizator koncerta Alice Cooper-a, Lupa Promotion, koncert zakazan za 4. decembar u Hali Sportova na Novom Beogradu biće premešten u Beogradsku Arenu. Razlog premeštanja koncerta na novu lokaciju je tehničke prirode. Kao što je već receno, ovo će biti drugi nastup Coopera u Beogradu. Prvi put  je nastupio na Sajmu 1990. godine, kada je promovisao album "Trash". Smatra se začetnikom simbioze horor simbolike i rokenrola, a bavi se i glumom, golfom, i vodi radio emisiju "Noći sa Alisom Kuperom". Karte za koncert u pretprodaji koštaju 2.000 dinara za parter, 2.300 dinara za tribine, a cena VIP karata je 8000 dinara. Ulaznice će mogu da se nabave na Bilet servisu, kao i putem Eventima i Card Servisa.

Ovaj koncert je deo svetske turneje kojom Alice Cooper promoviše u julu objavljen 25. album u karijeri, "Along Came a Spider". Glavni motiv ovog albuma su nepodopštine izmišljenog poremećenog serijskog ubice Spajdera. Uz Alice Coopera na bini će da bude njegov dugogodisnji bubnjar Erick Singer, basista Chuck Garric te Keri Kelli i Jason Hook na gitarama.

Dakle 04.decembra 2008. u Beogradskoj Areni umesto u Hali sportova, koja nažalost ne ispunjava tehničke zahteve koje je postavio Cooperov management, očekuje nas jos jedan koncertni spektakl i prilika da svi ljubitelji žestokog rocka vide fantastican nastup jos jedne muzičke legende. Ovde treba napomenuti da će, po posebnoj želji Alice Coopera, kapacitet Arene biti smanjen na 4.000 mesta, pomicanjem bine unapred.

Marky Ramone u SKC-u 27. novembra

marinamet | 15 Novembar, 2008 00:15

Zahvaljujući izvanrednom nastupu pred više od 8000 ljudi, poslednjeg dana ovogodišnjeg EXIT festivala, Marc Bell (rodjen 15.07.1956) u javnosti poznat kao neprikosnoveni bubnjar i udarač MARKY RAMONE, sa svojim novim bendom dolazi u beogradski SKC 27. novembra, da proveri koliko se publika seća najznačajnijeg punk-rock benda svih vremena, a to su svakako RAMONES. Marky-jev novi kvartet čiji se set bazira na RAMONES zaostavštini predstaviće po prvi put i novog pevača legendarnog Michael Graves-a, čoveka koji je pevao u kultnom bendu Misfits. Susret ove dve punk-rock legende na sceni beogradskog SKC-a, će svakako biti dogadjaj za pamćenje, a publika će moći itekako da uživa u pesmama: «I Wanna Be Sedated», «She's the One», «Somebody Put Something In My Drink», «Blitzkrieg Bop», «We're happy Family», «I Wanna Be Your Boyfriend», «Rockaway Beach» i ostalim RAMONES standardima koji su obeležili celokupnu rock istoriju. Specijalni gosti na ovom koncertu će biti beogradski Grandpa Candys i kragujevački ČBS.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb